zondag 10 juli 2011

Jessica Simpson promoot de eeuwige liefde

Jessica Simpson, wie heeft haar niet gezien in een realityshow van MTV The Newlyweds, samen met haar echtgenoot Nick Lachey, die als verstandige knul zich meerdere malen afvroeg waarom hij zo'n domme vrouw aan de haak had geslagen. En anders ken je haar vast wel van The Dukes of Hazzard, waarin ze Daisy Duke speelde. Als zangeres is ze nooit echt doorgebroken, al heeft ze in eigen land miljoenen platen verkocht. Naast haar carrière als zangeres en actrice houdt Jessica zich ook bezig met mode. Na de succesvolle lancering van haar bikinilijn besloot de blondine in 2008 zich ook te gaan storten op de productie van lingerie, schoenen, handtassen, zonnebrillen en parfum.
Jessica Simpson vertelt :
 "Ik ben zo opgewonden om eindelijk mijn vierde en laatste geur van de Fancy Collection, I FANCY YOU, te introduceren"
De geur is een samenwerking tussen de 30-jarige zangeres en tv-ster Jessica Simpson en parfumeur Cecile Hua. Het is een betoverend zachte fluweelachtige bloemengeur, met noten van sappige peer, hartige Fuji appel, oranje bergamot en mystieke muskus. Heel romantisch en vrouwelijk. Het tovert dat speciale gevoel naar boven dat ik vergelijk met verliefdheid van je eerste liefde, die eeuwige liefde.
Het romantische thema is ook voortgezet in het ontwerp van de fles, een lichtblauwe cilinder-achtige capsule met kleine hartjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten